Savner du en dygtig dyrlæge?

Vi anbefaler dyrlæge Anett Weber

www.dyrlaegeanettweber.dk

 

Vi er så glade for at samarbejde med Anett.

Hun har stor viden og erfaring indenfor barf, allergi, Titers test (LÆS mere nederst på siden)

Udover erfaring i medicinsk og kirurgisk behandling af hunde og katte, har hun siden 2006 råfodret sine egne hunde og katte.

Få svar på alt vedr. din hund/kats helbred. Dyrlæge Anett Weber sørger for at både du og dit dyr får en god oplevelse i forbindelse med undersøgelse og behandling. Anett tænker (også) holistisk - hvis du ønsker.

Vaccination

Mange hunde bliver rutinemæssigt vaccineret årligt, men i stedet kan det i en blodprøve undersøges, om hunden reelt har behov for at blive vaccineret. Det undersøges, om hundens blod har en tilstrækkelig mængde cirkulerende antistoffer. 

Negleklip 

Anett sørger altid for at både du og dit dyr får en god oplevelse i forbindelse med negleklip, undersøgelse og behandling.

Titer test (når du vil undgå vaccinering)

Anett er en af de få dyrlæger herhjemme der tester hunde for antistoffer, og dermed undgås unødig (over)vaccination. Det er vigtigt, at vore hunde er beskyttet mod de livstruende sygdomme: leverbetændelse, parvovirus infektion og hundesyge, men der er ingen grund til at overvaccinere. Ved vaccinationer er det jo sygdom vi sprøjter ind i hunden.

Mange hunde bliver rutinemæssigt vaccineret årligt, men i stedet kan det i en blodprøve undersøges, om hunden reelt har behov for at blive vaccineret. Det undersøges, om hunden i blodet har en tilstrækkelig mængde cirkulerende antistoffer mod de nævnte sygdomme. Har hunden det, er den beskyttet og behøver ingen vaccination. Dette dokumenteres ved attest / stempel i pas eller sundhedsbog.


Det tager 1 time at udføre testen. Hvis hunden ikke har en tilstrækkelig mængde antistoffer i blodet, skal den naturligvis vaccineres. I forbindelse med en vaccination eller antistoftest/titertest foretages en generel sundhedsundersøgelse af hunden, hvor øjne, ører, tænder, hud, hårlag, foderstand, hjerte, lunger etc. checkes. 

 

Lone Fabricius - The Touch (kiropraktik til hund/kat)

 

Thetouch.dk

Lone Fabricius Jørgensen
Christianslund 8
3460 Birkerød

Telefon: +4520211402

 

Vi anbefaler gerne Lone  - hun er utrolig dygtig.

Lone siger.....

Det er en stor glæde dagligt at hjælpe hunde og katte til en bedre livskvalitet.

Jeg arbejder primært med massage og ledmanipulation, men er også uddannet hundetræner, klikkerinstruktør og adfærdsbehandler.

Jeg inviteres jævnligt til at afholde kurser i hundemassage til husbehov og foredrag om ledmanipulation. Jeg deltager løbende i relevante og spændende efteruddannelser/foredrag/kurser. Min grundholdning er, at jeg aldrig bliver færdig med at lære – og der sker heldigvis hele tiden en udvikling både inden for forskellige behandlingsmetoder og træning/adfærd.

Privat er jeg den lykkelige ejer af 3 hunde – to gamle danske hønsehunde og en cocker spaniel. Jeg har et lille stueopdræt af gammel dansk hønsehund under kennelnavnet Take A Stand.